Gör Till Startsida
Så här enkel gör du en egen målarbok i formatet A6. Eftersom målarboken blir liten är den smidig att ha med sig i barnvagnen eller bilen eller varför inte då din familj är iväg på en resa. Självklart kan du även göra den i normalstort A4.

För A6 format 148 x 105 mm: Skrivare, sax, linjal & häftapparat
För A4 format: Skrivare & häftapparat.
Tid: 5-10 minuter utan försättsblad och runt 60 minuter med omslag beroende på hur noga du är när du designar ditt omslag.

Steg för steg intruktioner
En räknebok för de minsta. På varje sida står det en siffra från 1-8. Lika många identiska djur visas på sidan.

Markera fyra bilder som favoriter och skriv ut dem under länken favoriter. Har du inte använt favoriter så är det enkelt att lära sig.

1. Vik pappret ordenligt och riv eller klipp vid vikningen.
2. Gör om samma procedur för samtliga blad.
3. Tryck gärna till med en linjal när du viker för att få en skarp vikning.
4. Skriv ut fyra nya favoriter på ett papper och klipp ut fyra lika stora papper. Vi gjorde även ett försättblad men det är inget måste.

Du ska nu har åtta små målarblad. Vill du slippa vika och klippa gör du bara en större målarbok. Skriv då bara ut bilder direkt från webbplatsen.

Sista stegen i skapandet av en målarbok

5. Lägg bilderna i ordning, börja med försättsbladet om du har ett sådant.
6. Häfta ihop bilderna med en häftapparat. Vi häftade längst upp till vänster med en klammer. Du kan även häfta längs sidan med två klammrar.
7. Jippeee! Vi har gjort oss en trevlig målarbok att ge bort i present eller till ditt barn.
8. Så här liten och nätt blir boken.

Mattebilderna här är bara ett exempel på bilder du kan använda. Med den här funktionen kan du skriva ut små målarböcker i vilket tema du vill, av de teman som återfinns på sajten.

Tycker du att den här målarboken skulle vara rolig att ha hemma har vi även lagt upp den i PDF-format:
Målarboken Lär Dig Räkna - djur och siffror från ett till tio.

För att få boken i litet format behöver du beskära/klippa ut bilderna enligt instruktionerna ovan. Tycker du det är omständigt kan du skriva ut bilderna i stort format. Du hittar bilderna ett till tio i kategorin matematik.

Tipsa Oss

Har du tips eller idéer på motiv som du gärna vill se på vår hemsida? Är det någon sorts kategorier av målarbilder som saknas helt på sidan? Vi är intresserade av att höra vad du tycker så hör av dig till oss så kanske vi producerar just ditt tips. Kanske är det något speciellt djur du vill se eller fler pysselbilder. Det kan vara vad som helst egentligen så tveka inte att höra av dig.

.